Vraag vrijblijvend uw offerte aan

Wilt u graag weten wat wij precies voor u kunnen betekenen bij het plaatsen van een draaikiepraam? Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan. Wij bieden het ideale draaikiep-renovatiesysteem voor bestaande kozijnen met vele voordelen en toepassingen. Bij het plaatsen van de draaikiepramen kunt u er ook voor kiezen om insectenhorren te laten plaatsen. Wel zo handig om het ongedierte buiten te houden!

Wanneer u het formulier zo volledig mogelijk invult, nemen wij vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u op om uw wensen door te spreken. Wilt u liever direct contact? Bel ons via 024-641 53 86 of stuur een email via info@vandraainaarkiepraam.nl.

Richtprijs

De prijs voor het laten ombouwen naar een draaikiepraam is afhankelijk van het aantal ramen dat u wil laten ombouwen en is vanaf € 750,00 incl. b.t.w.

Deze prijs omvat:

  • inmeting ter plaatse
  • 2x gegrond aanleveren
  • monteren en afstellen
  • Het raam wordt standaard voorzien van HR++ beglazing.

Offerte aanvragen

Offerte aanvraag module

Hieronder kan u uw gegevens aan ons doorgeven. Vervolgens zullen wij met deze gegevens dan een passende offerte naar u toesturen en wij streven ernaar dit zo snel mogelijk te doen. Graag deze gegevens zo volledig mogelijk invullen zodat wij alle gegevens hebben om dit zo snel mogelijk te doen en de juiste prijs aan u door te geven. De maten van de ramen geven ons enkel een indicatie, het is niet nodig om dit precies door te geven, want bij akkoord zullen wij deze afmetingen nog exact bij u nu komen meten. Voor ons is het ook erg fijn om er foto’s bij te hebben om uw situatie goed te kunnen inschatten, deze kan u in onderstaand formulier ook bijvoegen.

    Offerte aanvragen